Mézeske"A szívből jövő mézes"
mezeskek@gmail.com

Rólunk

 

Ha szeretnél többet tudni rólunk...

 

Mézeseink mindig frissen készülnek, hogy a legillatosabb, és a legszebbek lehessenek. Igazi díszei otthonodnak.

Mi nem a sorozatgyártást részesítjük előnyben, így minden mézesünk egyedi, és megismételhetetlen!

Ne várd tőlünk, hogy két teljesen azonos darabot adjunk át neked, viszont cserébe egyedi, illatos szépségeket tarthatsz majd a kezedben.

 

 

Itt minden alkalomra találhatsz valami ajándékot. Ha szerelmednek, gyermekednek, szüleidnek, vagy épp a barátaidnak szeretnél valami különleges meglepetést, keress minket.

 

Ha egy cég vezetője vagy, és még nem tudod, mivel is lephetnéd meg partnereidet, vagy beosztottjaidat, keress meg bátran.

 

Ha az esküvődet szervezed, de unod már a hagyományos ajándékokat amik szembe jönnek veled a násznép számára, írj, és kisütjük együtt a legkedvesebb figyelmességet.

 

A Mézeskalács amellett, hogy hagyományos eljárással, a leggondosabb kezek között készül, ma már nem csak a régmúltat idézi.

 

 

Számunkra a mézeskalács a szeretetet és a reményteljes jövő!

Tarts velünk :)

 

 

Bár mézeskalácsokat már több mint 20 éve készítek, s gyermekkorom óta csodálója vagyok, most jött el az idő, hogy ezt a szépséget és szenvedélyt másokkal is boldogan megosszam.

 

Cégünk olyan kézzel készült, természetes alapanyagú ajándékokat készít, ami minden alkalomra megfelelnek. Legyen szó esküvőről, keresztelőről, születésnapról, névnapról, házassági évfordulóról, vagy csak egy apró meglepetésről.

 

 

Célunk, hogy a Mézeskalács ne csak a karácsony, hanem a mindennapok része lehessen. Örömöt okozva ezzel mindenkinek itthon, vagy a világ bármely részén!

 

Mézeseink rendelésre készülnek, ezzel biztosítva a folyamatos jó minőséget. Ha szeretnél te is valamelyik szépséghez hozzájutni, kérlek írj, s mi e-mail-ben értesítünk arról, hány nap múlva veheted

át őket.

 

Mivel szeretnénk igazi pompájukban eljuttatni tulajdonosához a kívánt mézeseket, így a személyes átvételt szorgalmazzuk, de távoli megrendelések esetén is találunk megoldást!

 

Történetünk...
Sok-sok tervezgetés után, 2015. augusztus 8-án virtuálisan is létrejöttünk.